+45 4015 5550 epost@iversenfoto.dk

Pris på en fotografering?

Hos Iversen Fotografi betaler du for et kvalitetsprodukt, uden at betale for en fotografs navn.
Du får billeder, der er behandlet til bedste kvalitet.
Med kvalitet forstås at billederne fotograferes efter dit ønske, tilsat min fotografiske erfaring, kreativitet og kunnen for at opnå et unikt budskab.
Jeg arbejder på at få det bedst mulige ud af hvert foto, for at gøre billedet til en rentabel investering, der kan bruges mere end en gang.
Billederne er første led i en værdikæde til din indtjening. Billederne er det redskab, der bringer budskabet ud, profilerer dit firma og sætter gang i salget. Faktisk helt enkelt.
Arbejdstiden – fotografering og billedbehandling mm. – der bruges på den enkelte opgave, varierer og afhænger af det ønskede resultat. Derfor er der ingen facitliste på prisen på en fotografering.

At oplyse en time f.eks. koster kr. 100,- + moms fortæller kun en timepris. For på hvilket niveau ønsker du dit billede? Hvilke detaljer skal der kæles for at du kan få et billede der gør en forskel. Eller hvor kan der spares tid? Det er det jeg kan hjælpe dig med, når jeg ved hvilken forskel jeg skal gøre for dig.
Send en mail, der beskriver din opgave og hvad billederne skal bruges til. Og har du afsat et budget for din opgave så kom med det.

Optagelse direkte fra kameraet.
Samme optagelse efter billedbehandling.

Den erfarne fotograf, kan inden motivet fotograferes “se”, hvad der kan gøres med billedet ved billedbehandling.

Det er knowhow, der kun opnås ved daglig fotografering i flere år. Viden, der gør billedet til et foto, dine kunder ser og husker.

Måske, det giver stof til eftertanke, at et skotsk ingeniør firma, der opererer world wide, vælger at sende en dansk fotograf rundt i Europa og flere gange til Asien og Afrika, for at fotografere til deres salgsmateriale. Det er for at opnå det samme fotografiske udtryk og høje standard i alle billeder.

Eller at Pandora Jewelry i 17 år har valgt at få deres smykker fotograferet i mit studie!