+45 4015 5550 epost@iversenfoto.dk

Søger du en professionel fotograf?

Før i tiden ville designere, producenter og detailhandlen, som havde brug for foto, henvende sig til en professionel fotograf, der ville gi’ dem gode billeder og en go’ service. Produktet blev fotograferet på film på mellemformat kamera (6×6 cm) eller på storformat op til 8×10” negativer/dia.
Efter at digital kameraets kvalitet og pris efterhånden er kommet ned i et pris leje, hvor alle kan være med, er reklame fotografering, sammen med alle andre segmenter af fotografering, blev mere konkurrencedygtig.
Flere virksomheder og bureauer har valgt, ikke at bruge de professionelle fotografer, men i stedet, at købe “gode” digitale kameraer, tilbehør og belysning i den tro, at de med held kan fotografere deres produkter i professionel kvalitet og spare tusindvis af kroner
Men at fotografere har meget lidt at gøre med at eje dyrt udstyr.
“Hemmeligheden” er at se og forstå.
Hvad der får dem til at tro, at en investering på 50.000 – 100.000 kroner vil sikre dem de resultater, som fotografer med mange års praktisk erfaring og langt mere avanceret udstyr kan opnå?
Det må være en kæmpe følelse af muligheder.

Den misforståelse kan vise sig at blive en lige så stor skuffelse!
Sandheden er at de først er begyndt at få et glimt og forståelse for den komplekse verden fotografering er og hvorfor det kun er de få der kan. Uden det rette engagement og de tekniske færdigheder spilder de tid og penge!
Ved at hyre den forkerte fotograf kan din virksomhed spilde en masse kapital og i værste fald omdømme på et dårligt resultat.
Så hvordan kan du sikre en solid visuel kommunikation med markedet?
Brug en professionel fotograf og gør det du er bedst til. Så kan du sparer tusindvis af kroner.
En professionel fotograf har det udvalg af udstyr og facilitet til det, der skal til for at gøre en forskel for dig. Lige fra den enkle optagelse til større opsætninger.
Det er et stort ansvar, at være fotograf. Leje af lokaler og investering på halve eller hele millioner af kroner på digital kamera, flashlys, flere computere og tilhørende high end skærme, backup og faste omkostninger, for ikke at glemme tid, indsats og engagement, for at “tage billeder”. Sådan et sted kaldes et professionelt studie.
Efter flere år med at praktisere en daglig rutine ”at tage fotografier” kalder nogle sig selv professionelle fotografer.
Hvorfor? Fordi de tjener til livets ophold ved at forpligte sig til at udføre kunsten at fotografere perfekt.